Baltus Havenwinkel

Breng een bezoek aan Baltus Havenwinkel voor unieke Bretonse jassen, verse broodjes, de leukste accessoires, nautische kleding en zeilpakken.

Baltus Havenwinkel opende haar deuren in april 2011 en is gelegen aan de schitterende buitenhaven van Enkhuizen. Zodra het vaarseizoen start is deze gezellige haven het toevluchtsoord voor iedere vaarliefhebber. Geniet in de weekenden en hartje zomer van een volle haven vol mooie zeil- en motorschepen. Enkhuizen staat bekend om het Zuiderzee Museum, de Drommedaris, Sprookjes Wonderland en de vele gezellige terrasjes en verse haring.

Iedere morgen verzorgen wij vers gebakken broodjes vanaf 07:30 uur; kom langs  voor een warm croissantje, kop koffie en een krantje. Snuffel rond in onze uitgebreide winkel of laat je leuk aankleden door één van onze vriendelijke medewerkers. Merken die wij verkopen zijn onder andere Helly Hansen, Kjevik, Mousqueton en Batela. Wij geloven niet in hoge prijzen maar wel in kwaliteit! Breng ons een bezoekje en laat je verassen, we heten je van harte welkom.

Tot ziens bij Baltus in Enkhuizen,

Oscar Baltus

Translate »